Poziv na cijepljenje protiv koronavirusa u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Dubrovnik

Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije upućuje javni poziv (bez najave) za cijepljenje protiv koronavirusa, koje će se održati u petak 16. srpnja 2021. od 8.00 do 12.00 sati, ovaj puta na novoj lokaciji u Studentskom domu Dubrovnik (Marka Marojice 2), a prednost će imati starije osobe.

Cijepiti se mogu sve osobe koje dosada nisu cijepljene protiv bolesti COVID-19 i koje imaju zdravstveno osiguranje u Republici Hrvatskoj, a sa sobom trebaju ponijeti zdravstvenu iskaznicu.

Cijepljenje će se obavljati cjepivima dvaju proizvođača: COMIRNATY (Pfizer) i Janssen (Johnson&Johnson).

Također napominjeno svim sugrađanima koji dolaze na cijepljenje da se, zbog visokih temperatura, prikladno obuku, uključujući pokrivala za glavu te da sa sobom ponesu vodu.

Cijepljenjem čuvamo zdravlje, spašavamo živote, slobodnije se krećemo i štitimo radna mjesta.

Dolina Neretve

Masovno cjepljenje na cjepljenje na punktu Metković (Sportska dvorana Gimnazije Metković) u subotu 17.07.2021.

1. (8-9 h) docjepljivanje drugom dozom Moderne (primili prvu dozu 19.06.)

2. (9-10 h) docjepljivanje sa drugom dozom Pfizer (primili drugu dozu 26.06) kao i osobe koje su iz nekog razloga preskočili prijašnju docijepu i trebaju primiti drugu dozu Pfizera

3. (10-11 h) otvoreno cjepljenje hrvtskih zdravstvenih osiguranika prvom dozom Pfizera

U tjednu u kojem nije organizirano masovno cijepljenje, svi građani s područja doline Neretve koji se žele cijepiti protiv koronavirusa, neka se jave svom izabranom liječniku u nadležnom domu zdravlja ili u nadležne odjele za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije. Cijepljenjem čuvamo zdravlje, spašavamo živote, slobodnije se krećemo i štitimo radna mjesta.

Dom zdravlja Korčula

Svi građani koji se žele cijepiti protiv koronavirusa, mogu se prijaviti na cjepni punkt Doma zdravlja u Korčuli putem njihove internetske stranice ili na telefon 099-529-49-45. Cijepljenjem čuvamo zdravlje, spašavamo živote, slobodnije se krećemo i štitimo radna mjesta.

Dom zdravlja Vela Luka

Svi građani koji se žele cijepiti protiv koronavirusa, neka se jave svom izabranom liječniku u Domu zdravlja „Dr. Ante Franulović“ Vela Luka. Cijepljenjem čuvamo zdravlje, spašavamo živote, slobodnije se krećemo i štitimo radna mjesta.