Hrvatski dan osviještenosti o debljini - 16. ožujka
Debljina je jedan od vodećih javnozdravstvenih i ekonomskih problema 21. stoljeća. To je stanje prekomjernog nakupljanja masnog tkiva u organizmu...
OpširnijeDebljina je jedan od vodećih javnozdravstvenih i ekonomskih problema 21. stoljeća. To je stanje prekomjernog nakupljanja masnog tkiva u organizmu...
OpširnijeŽelite li zdravo srce pokušajte usvojiti ovih nekoliko prehrambenih navika savjeta.
OpširnijePravilna prehrana doprinosi jačanju imuniteta. Dobrim izborom namirnica možete ublažiti simptome i posljedice gripe te pomoći u bržem oporavku...
OpširnijeKuhinjska sol je, u umjerenim količinama, neophodna i značajna za ljudsko zdravlje jer ima važnu ulogu u biokemijskim procesima u organizmu, me...
OpširnijeKada govorimo o GMO-u (genetski modificiranim organizmima), imamo uglavnom negativno stajalište, posebice kad se radi o takvoj hrani. U ovom...
OpširnijeOvdje možete pronaći par praktičnih savjeta kako sačuvati svježinu namirnica i na taj način ekonomično upravljati svojim hladnjakom i zaliha...
OpširnijeUpoznajte osnovne prehrambene navike za zaštitu kože od sunca.
OpširnijeSalmoneloza jest zarazna bolest podrijetlom iz hrane, uzrokovana bakterijom koja se zove Salmonella.
OpširnijeMikotoksini (mykes - grč. gljiva, toxikon - grč. otrov) su proizvodi nekih plijesni, kemijski vrlo različite strukture s različitim biolo&scaro...
OpširnijeOpširnije
Uvijek treba zadržati zdrave prehrambene navike.
OpširnijeKampilobakterioza je zarazna bolest uzrokovana bakterijama iz roda Campylobacter.
Opširnije